Opći uvjeti kupnje

Pristupom internetskim stranicama www.defender.hr potvrđujete da pristajete na primjenu Uvjeta korištenja internetskih stranica i njihove pravne učinke. Tvrtka Pax media j.d.o.o. može u svako vrijeme izmijeniti i/ili dopuniti Uvjete korištenja internetskih stranica bez prethodne obavijesti te će tako promijenjene Uvjete korištenja objaviti na ovoj internetskoj stranici. Izmjene Uvjeta primjenjuju se od dana objave.
Ako ne pristajete na primjenu Uvjeta korištenja, molimo Vas da ne pristupate ovoj internetskoj stranici. Svako korištenje www.defender.hr podložno je niže navedenim uvjetima i rokovima.
Svi sadržaji objavljeni na www.defender.hr vlasništvo su tvrtke Pax media j.d.o.o. i smiju se koristiti samo u privatne i nekomercijalne svrhe. Sadržaji se ne smiju kopirati, mijenjati, prikazivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili distribuirati bez izričitog pristanka tvrtke Pax media j.d.o.o. Sadržaj ove stranice zaštićen je autorskim pravom koje pripada tvrtki Pax media j.d.o.o. ili je ustupljen tvrtki Pax media j.d.o.o., a u vlasništvu je trećih osoba. Pax media j.d.o.o. također posjeduje autorsko pravo uređivanja, izbora i usklađivanja sadržaja ove stranice.
Pax media j.d.o.o. uložit će razumne napore da održi www.defender.hr stranice funkcionalnima i da sve objavljene informacije budu potpune, točne i pouzdane. HP d.d. nije odgovoran za povremeno nefunkcioniranje stranica niti jamči, izričito ili prešutno, za točnost, istinitost, pouzdanost ili cjelovitost bilo kojeg objavljenog podatka ili informacije, a koji je u vlasništvu trećih osoba te je ustupljen na korištenje.
Pax media j.d.o.o. zadržava pravo promjene bilo kojih sadržaja objavljenih na www.defender.hr u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave ili posebne obavijesti.

Mjerodavno pravo

Za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta korištenja internetskih stranica www.defender.hr  mjerodavno je hrvatsko pravo, a za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat korištenja internetskih stranica tvrtke Pax media j.d.o.o. ili u svezi s njima mjerodavni su samo hrvatski sudovi te se utvrđuje mjesna nadležnost suda u Zagrebu.

Dobno ograničenje

Proizvode prodajemo samo odraslim osobama (tj. osobama u dobi od 18 godina naviše). Davanjem narudžbe potvrđujete da ste punoljetni.

Sigurna kupnja

Potpuno ste sigurni dok kupujete na internetskim stranicama www.defender.hr. Sva podatkovna komunikacija između naše internetske trgovine i vašega internetskog preglednika enkriptirana je i potpuno sigurna. Sve informacije, poput broja kreditne kartice, vašeg imena i ostalih osobnih podataka sigurno su pohranjene tako da ni jedna osoba nije s njima upoznata. S vašim podatcima upravlja provjereni automatizirani sustav naplate. T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla). Osjetljivi podatci o vašoj kreditnoj kartici dostavljaju se online izravno autorizacijskom centru.

Tajnost i zaštita osobnih podataka

Pax media j.d.o.o se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca tako da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući i mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podatci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podatci nužni za obavljanje posla.
Pax media j.d.o.o. poštuje privatnost posjetitelja na internetskoj stranici www.defender.hr i prikupljat će samo osobne podatke kao što su ime, adresa, telefonski broj ili adresa e-pošte korisnika kad nam se ti podatci dobrovoljno dostave. Ti će se podatci koristiti u svrhu kontakata i evidencije korisnika ove internetske stranice te radi statističke obrade posjećenosti stranici www.defender.hr.

Pax media j.d.o.o. neće prodavati navedene podatke niti se njima koristiti niti će ih prenositi trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika. Svaka promjena u politici privatnosti Pax media j.d.o.o. bit će objavljena na ovoj internetskoj stranici. Komunikacija ili materijali koje dostave korisnici kao što su pitanja, komentari, prijedlozi i sl. neće se smatrati povjerljivima.

Currency Conversion Statement (Izjava o konverziji)

All payments will be effected in Croatian currency. The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Croatian kuna according to the current exchange rate of the Croatian National bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site.

Cijenik na stranicama

Za domaće i inozemno tržište, cijene proizvoda na internetskim stranicama, su s uračunatim PDV-om. U slučaju pogrešne uplate iznosa, Pax media j.d.o.o. osigurat će povrat više uplaćenog novca na račun platitelja. Važeće su one cijene i ostale pogodnosti  koje su na snazi na dan zaprimanja narudžbe.