U požeškom Središtu za obuku i doktrinu logistike Zapovjedništva za potporu od 09. do 13. siječnja 2017. provedena je obuka za vozača lakog višenamjenskog vozila LVV IVECO M65E19WM. Cilj i zadaća obuke je da se polaznici osposobe za sigurno upravljanje lakim višenamjenskim vozilom u različitim cestovnim i terenskim uvjetima uz uporabu svih uređaja koji omogućavaju bolju prohodnost u svim vremenskim i zemljišnim uvjetima te da se upoznaju sa sigurnosnim mjerama kod uporabe vozila.

Polaznici su osposobljeni za dnevne i noćne, gradske i terenske uvjete vožnje na logističkom vježbalištu „Glavica“ koja nudi potpuni doživljaj većine kritičnih momenata na koje vozač može naići prilikom uporabe vozila. Obuku je u potpunosti svladalo tri polaznika te su stekli uvjete za dobivanje licence izjavio je voditelj obuke bojnik Boris Galić.
Na kraju obuke zamjenik zapovjednika Središta za obuku i doktrinu logistike pukovnik Miroslav Zelenika uručio je trojici polaznika potvrde o završenoj obuci za vozača višenamjenskog vozila (LVV) IVECO.

KOMENTIRAJTE (FACEBOOK)