Patria Helicopters AB održavat će flotu Bell 412 OS Norveške

LUNDAMO, Norway -- A group of Norwegian Bell 412SP's travel to the port of Orkanger to insert a team of Marines from 1st Battalion, 8th Marine Regiment. The leathernecks are participating in DV (distinguished visitors) Day March 10 during Battle Griffin, the second phase of NATO exercise Strong Resolve '02. (USMC photo by Cpl. Paula M. Fitzgerald)

Patria Helicopters AB pobijedila je na natječaju, te ugovorila s Norveškom obrambenom organizacijom (NDLO) održavanje helikoptera Bell 412 iz sastava OS Norveške. Ugovor je potpisan na rok od četiri godine i uključuje opciju dodatne tri godine. Procijenjena vrijednost ugovora je 7,1 milijuna eura.

Flota helikoptera Bell 412 sa sjedištem u Ryggeu i Barduforssu održava se u Patrijinim objektima u Arlandu. “Vrlo smo ponosni i sretni zbog ovog ugovora koji pokazuje povjerenje koje smo stekli s NDLO”, kaže Peter Örjes, direktor tvrtke Patria Helicopters AB.

Patria Helicopters AB je dio Patria Grupe i usredotočuje se na podršku životnog ciklusa helikoptera koji pokriva cijeli niz usluga održavanja, popravaka i operacija (MRO) helikoptera , njihovih dijelova i opreme, kao i nadogradnje i modifikacije.

KOMENTIRAJTE (FACEBOOK)