Saab Defence predstavit će svoju poslovnu jedinicu Barracuda Mobile Camouflage System na sajmu Defence and Security Equipment 2017 u Londonu, objavila je tvrtka u srijedu.

Mobilni kamuflažni sustav dizajniran je s namjerom primjene na vozilima u nekoliko varijanti radi IC, termalne i radatske zaštite od neprijateljskih senzora. Može se nanositi u različitim bojama i uzorcima za tradicionalne kamuflaže protiv vizualne detekcije.

“Zahvaljujući fleksibilnom dizajnu, može se montirati na različita vozila i u različitim okruženjima. Za mnoge naše klijente, ključno je da mogu koristiti sustav na različite načine”, izjavio je šef Barrakude Anders Wiman.

Također može doći u verziji smanjenja topline (Heat Reduction), koja je dizajnirana da smanji unutarnju temperaturu vozila. To bi trebalo smanjiti i toplinski odraz vozila i zadržati posadu i komponente interijera hladnijim i udobnijim.

Defense and Security Equipment International je godišnja sajamska manifestacija koja okuplja obrambene i zrakoplovne tvrtke i njihove klijente. DSEI 2017 se održava u Londonu, a očekuje se da će privući više od 34.000 sudionika, uključujući vodeće državne dužnosnike i čelnike industrije.

 

KOMENTIRAJTE (FACEBOOK)