Treći Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta „Dr. Franjo Tuđman“ u ovoj akademskoj godini održat će se u subotu, 21. siječnja 2017. od 11,00 do 14,30 sati.
Kroz kraću prezentaciju sveučilišnih studijskih programa Vojno inženjerstvo i Vojno vođenje i upravljanje svi posjetitelji imat će priliku upoznati se s preddiplomskim sveučilišnim studijskim programima, uvjetima i načinu upisa, kadetskim obvezama i pravima te vojnom obukom. Predviđen je obilazak važnijih objekta u vojarni (smještajni objekti, sportske dvorane, restoran, knjižnica, kapelica) te razgled vojnog naoružanja i taktičko-tehničkog zbora. Bit će i prilike za razgovor s kadetima.

U sklopu Dana otvorenih vrata predstavit će se i program školovanja za vojnog pilota. Posjetitelji će imati priliku iskušati svoje sposobnosti na simulatoru letenja koji uključuje originalno pilotsko sjedište borbenog aviona MIG-21.

Aktivnost Dana otvorenih vrata održavat će se do svibnja 2017. jednom mjesečno tako da će svi zainteresirani imati priliku posjetiti Dan otvorenih vrata HVU-a.

KOMENTIRAJTE (FACEBOOK)